B4Beauty´s varelager er brændt og derfor lukket. Vi åbner hurtigst muligt igen.
B4Beautys varulager har brunnit och är stängt. Vi kommer att öppna igen asap.
B4beauty's warehouse has burned and are closed. We will open again asap.

Reklamationsrätt, Garanti.


Alla produkter / varor som säljs i Danmark via vår webbutik säljs i enlighet med gällande dansk lag. Kapital 83 i danska köplagen säkerställer att konsumenten har en 2 års garanti på alla produkter. Alla företag, inklusive nätbutiker, måste således ge kunden 2 års garanti på sålda produkter. När du handlar med oss som konsument har du 24 månaders garanti. Detta innebär att du antingen får den reparerad eller utbytt, återbetalning eller minskning i pris, beroende på den specifika situationen. Det är ett krav på att klagomålet är berättigat och att felet inte har uppstått till följd av felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende.
Du måste kontakta B4Beauty antingen av telefon eller e-post och annonsera inom "rimlig tid" efter att du har upptäckt objektets defekt. Om du annonserar inom två månader efter det att felet upptäckts kommer klagomålet alltid att vara aktuell.


Objektet måste alltid returneras i rätt förpackning och B4Beauty betalar fraktkostnaden när de har kontaktats innan de återvänder. När du returnerar objektet, beskriv problemet så detaljerat som möjligt. Vi tar inte emot paket utan leverans eller paket skickade per. Efterkrav.


Med vänliga hälsningar

B4Beauty k/s