B4Beauty´s varelager er brændt og derfor lukket. Vi åbner hurtigst muligt igen.
B4Beautys varulager har brunnit och är stängt. Vi kommer att öppna igen asap.
B4beauty's warehouse has burned and are closed. We will open again asap.

Läs här - Varför håller mina gele naglar inte | FAQ Gele Nagler

Hur kan jeg ta bort gele från naglarna:
Gele måste filas bort från nagelplattan och kan inte upplösas i aceton. Det är en bra idé och göra uppfyllningar med gelé så att du sparar dina naturliga naglar för det förberedande filarbetet. Gellack kan appliceras direkt på gelnaglarna utan baslack.
 
Varför härdar mina gelenaglar inte: 
Transparant gele måste vanligtvis härda i 2 minuter under Uv-lampa och 1 min i en LED-lampa. MEN Gel finns i många färger. Ju mer pigment i färgen - desto mer måste din gele härda. Så eftersom svarta, vita och mörka färger innehåller mycket pigment måste de Härda 50% längre än vanligt.
 
Varför försvinner gelén med clenser: 
När du torker av gele med cleanser och all gelén försvinner läggs gelén i ett för tunt lager och du kan börja om igen. Du bör lägga minst två lager gelé, och nagelns mitta ska höjas så att det finns en fin båge i mitten när man tittar på nageln från sidan. Cleanser appliceras endast på gelén när du har applicerat den sista lagen.
 
Varför får jeg bubblor i min gele:
Det händer om du plockar upp gele på borstan och doppar gelén på nagelplattan. Välj istället gelén på borsten och kör borsten från sidan til andra sidan på nagelplattan så att gelén kommer in i nagelsprickorna utan att göra bubblor. Om du kan se en bubbla i gelén måste den tas bort innan du härdar nageln i lampan, annars måste du fila av gelén igen och ta bort bubblan.
 
Varför bränner gelén på naglarna: 
Geler brinner inte på naglarna om naglarna är sunda och om det inte finns gele på huden. Nagelplattan består av döda hornlager. Gele brinner på naglarna om nageln är skadad och om du till exempel har filat för mycket av ytan då bliver ytan på nageln mycket röd. Det brinner också under härdningen av naglarna under lampan om du har gele på nagelbanden, eftersom huden ger en brännande känsla under lampan.
 
Varför krackelerar mina gelé naglar:
Gelén är på din nagelplatta men om din nagelplatta rör sig under din gelé vid stöt, kommer din gelé automatiskt att spricka om gelélagret är för tunt eftersom det kommer att följa kurvan för den naturliga nageln. Du bör lägga minst två lager gelé, och nagelns mitta ska höjas så att det finns en fin båge i mitten när man tittar på nageln från sidan.
 
Varför lyftar gelén sig från nagelplattan - Gelelifting:
 • Lyftning är när gelén lyfter sig av nagelplattan och inte fastnar ordentligt. För att förhindra och undvika lyft är det viktigt att det första lager gelekommer ner i nagelsprickorna så att det får ett bra grepp. Många nybörjare borstar gelén på, men den måste dubblas eller köras med borsten från sida till sida, så att du också undviker luftbubblor i gelén.
 • Se till att det första lager av gelé och borstas runt spetsen av nagelns fria kant för att försegla spetsen med gelén. Använd alltid primer eller bond innan du applicerar gele eftersom de uttorkar nagelplattan och hjälper till att säkerställa en god och solid häftning till nagelplattan. Om du stötar naglarna hela tiden är de för långa och kan lyfta sig.
 • Om du träffar nagelbanden med din gele kommer nageln att växa ut och där gelén har fastnat kommer den att lossna och lyft kommer att ske. Nagelbanden är ett hudskikt som omger din nagel och skyddar nageltillväxten från bakterier som kan skada nagelns tillväxt.
 • Nagelbanden skjuts försiktigt tillbaka innan du gör dina konstgjorda naglar, och eventuella rester av gele på nagelbanden tas bort. Nagelband är tillverkad av protein och protein är tillverkat av fett och inga produkter vidhäftas till ett fettlager. Gele naglar är lika hållbara som akryl naglar. Gele härdar i antingen en Uv eller en LED-lampa. Vanligtvis bör gele härdas i 2 minuter i en Uv-lampa och 1 min I en LED-lampa. 

Hur kan jeg få nagelsvamp:

 • Konstgjorda naglar ger inte svamp. Svamp är en infektion som infekterar, och har du svamp, då bör du besöka din läkare eller farmaceut och söka råd. Klara tecken på nagelsvamp är att nageln blir tjock och börjar lyfta sig från nagelsängen. 
 • För att undvika och få nagelsvamp eller infektioner är det viktigt och rengöra dina filer och nagel verktyg.

Varför blir mina naturliga naglar missfärgade av gelé:
Missfärgning i samband med konstgjorda naglar är typisk, en nagel som blir grönaktig under materialen. Det beror på att du har tvättat händerna och byggt konstgjorda naglar, medan nageln fortfarande är fuktig. Därför ligger vattnet under naglarna och luktar och förvandlas till en grönaktig missfärgning. Denna missfärgning ses ganska ofta och nageln behöver bara växa ut, så missfärgningen försvinner. Missfärgning kan täckas med nagellack eller gellack.

Hur gör jeg gele naglar:
Gelen plockas upp med en borste och doppas på nagelplattan för att komma in i nageln och fastna. Gelén härdar sedan under en lampa, där avfallet från gelén kommer till ytan, som rengörs med en Cleaner. Så naglarna är inte hårda när de görs under lampan, utan bara när du torker av cleaner. Om du lägger till fler lager måste du först rengöra med Cleaner till slut. Med de flesta produkter kan du torka med Cleaner och avsluta naglarna vid ett senare tillfälle. Gelerna är självnivellerande, så efter bara några sekunder kommer produkterna att jämnas jämnt på nagelplattan, vilket är en fördel för garvade användare.
 
Det betyder också att det kan rinna ner på nagelbanden för en nybörjare, vilket är mycket olyckligt om det inte tas bort från huden före lamphärdning, eftersom allergier vanligtvis uppstår vid hudkontakt. Om den rinner ner på nagelbanden, torka av en tandpetare eller træpinne och torka av gelen med cleaner och rengör huden innan du härdar dina naglar. Gele är en UV- eller LED-härdningsprodukt. LED-lampor härdar både Uv-baserade geler och LED-baserade geler, medan UV-lampor härdar endast Uv-baserade geler.
 
Anti-bakteriell:
Anti-bakteriell dödar bakterier och kan användas på naglar och för och desinficera filer.
 
Hur undvikar jeg Bakterier:
Undvik bakterier och använda desinfektion som skydd av både dina händer och dina produkter. Tvätta alltid dina händer och desinficera alltid naglarna innan du bygger konstgjorda naglar. När du har byggt dina naglar, desinficera du alltid dina filer och andra produkter efteråt.
 
Nail Prep:
Dödar bakterier på naglarna och rengör nageln på djupet och upprätthåller PH-värdet på nageln. Samtidigt säkerställer Nail Prep bättre vidhäftning av dina produkter till nagelplattan eftersom den också torkar nagelplattan.
 
Gele Bond:
Bond dehydratiserar nageln och gör samtidigt nagelplattan grov om du tittar på nageln i ett förstoringsglas, vilket säkerställer produkterna en bättre vidhäftning på nageln.
 
Gele Primar:
Primer finns i två versioner:
 • Primer med syra kommer in i blodomloppet och ska användas med försiktighet enligt anvisningarna. Grundning med syra avfettar naglarna och gör samtidigt nagelplattan grov, så produkterna häftar bättre.
 • Primer utan syra kommer inte in i blodomloppet. Primer utan syra dehydratiserar naglarna så att produkterna fastnar bättre.
Gele borstar:
De flesta gelborstar är tillverkade av nylon, och de dyra borstarna är vanligtvis gjorda av Kolinsky Hair, och vad de har gemensamt är att de är viktiga och rena efter användning. Du måste rengöra borsten efter användning och använda cleanser på en bit nagelservett och torka av borsten och sätta tillbaka den i följet för att hålla den i form. Se till aldrig att ha borsten med gelé på, nära din lampa, direkt eller indirekt solljus, eftersom ljuset härdar gelén på borsten och kommar att förstöra den.
 
Nageltips:
 • Nageltips används för att förlänga den naturliga nageln. Alla tips är tillverkade av ABS-plast, vilket innebär att det är en första gången smält plast.
 • Plast är lättböjligt och ger inte naglarnas styrka. Så gör akryl, gele, fiberglass eller silk naglar på nagel tips.
 • Pressa inte en nageltips på nageln. Ett tips som är lite för litet kommer att deformera din naturliga nagel och sitta hårt, vilket gör att den snabbt röker av nageln. Så välj alltid en nageltips som är lite för stort än ett som är lite för litet.
 • Nageltips faller inte av om de är limmade ordentligt, har rätt storlek och är byggda ordentligt med akryl, gel, fiberglass eller silk.
 • Gelé kan lyftas från spetsen av nageln om du har glömt och försegla den fria kanten med gelé.
Dina Nagelband:
Nagelband är ett hudskikt som omger din nagel och skyddar nageltillväxten från bakterier som kan skada naglarnas tillväxt. Nagelbanden skjuts försiktigt tillbaka innan du gör dina konstgjorda naglar, och eventuella rester från nagelbandet filas bort. Nagelband är tillverkad av protein och protein är tillverkat av fett och inga produkter vidhäftas till ett fettlager.
 
Varför måste jeg vårda mina nagelband med nagelolja:
Glöm inte att nagelbandet agerar som en naturlig barriär för att förebygga infektion och förhindra att skadliga mikroorganismer kommer in till nagelväksten.
 
Kan jeg använda nagellack på mina gelenaglar:
Du kan enkelt använda nagellack ovanpå dina gelnaglar. Kom ihåg och använd en acetonfri nagellackborttagare eftersom aceton upplöser nagelstippar men inte gelén.
 
Gele Nail Art:
Nail Art appliceras vanligtvis på ytan på naglarna, men vissa nagelkonsttyper kan också blandas i din gelé, så att det göras i 3 D. Under varje nagelkonstprodukt hittar du en specifikation där du kan läsa hur du använder nagelkonsten.
 
Nagelfil & buffert:
Ju mer grit (sandkorn) finns det per. kvadrat cm - ju finare är filen., så 80 grit är en grov fil, 220 grit är en fin fil.
 
Vilket nagelsystem är bäst:
Alla konstgjorda naglar byggda ordentligt håller lika bra.
 
Vilket nagelsystem är lättast:
Det är Dip On, silk- och fiberglass naglar.
 
Allergi:
Allergi kan du födas med, och andra bygger upp allergi under åren mot produkter som de antingen intar eller produkter som kommer i hudkontakt. Allergi symptom är vanligtvis rodnad och klåda. Se till att huden inte kommer i kontakt med produkterna under några omständigheter.
När du upplever allergier har produkterna varit i kontakt med huden, eftersom naglarna inte andas och består av döda hornlager.
 
Exempel:
Om du har nickelallergi kan du bära hårspännen gjorda av nickel eftersom håret är dött som nageln. Du kan dock inte bära en ring eller örhänge med nickel utan att din allergi uppstår eftersom där är hudkontakt.
Vid allergi, kontakta oss äntligen så att vi kan hjälpa dig.