B4Beauty´s varelager er brændt og derfor lukket. Vi åbner hurtigst muligt igen.
B4Beautys varulager har brunnit och är stängt. Vi kommer att öppna igen asap.
B4beauty's warehouse has burned and are closed. We will open again asap.

Läs här - Varför håller mina Gellack inte | FAQ

Gellack Bubblor och drar ihop sig:
Gellack bör läggas i tunna lager. Om det är för tjockt kommer din UV- eller LED-lampa bara att härda ytan och kemikalierna som inte härdas kommer att tränga upp i ytan och skapa bubblor och din gellack kommer att  dra ihop sig. Lägg hellre tre lager än två tjocka lager.
 
Gellack Brinnar på naglarna:
Gellack brinner inte på naglarna om nageln är sund och frisk och om det inte finns några produkter på huden. Nagelplattan består av döda hornlager.
Gellack brinner på naglarna om nageln är skadad och man har till exempel filat för mycket av ytan. Nagelns yta blir mycket röd. Det kommer också att brinna under lampans härdning om du har gellack på dina nagelband, eftersom huden då kommer att ge en brännande känsla under lampan.
 
Gellack Härdar Inte:
Gellack bör normalt härda 2 min. under UV-lampa och 1 min. under en LED-lampa. men gellack kommer i många färger. Ju mer pigment det finns i färgen - ju mer behöver dom att härda. Så eftersom svarta, vita och mörka färger innehåller mycket pigment, måste de härda 50% längre tid än normalt.
 
Gellack Knäcker:
Gellack är på din nagelplatta och om din nagelplatta flyttas under stød, så kommer din gellack automatiskt att spricka, eftersom din gellack är härdad och stel, då kommer det att spricka om den naturliga nageln böjer sig under din gellack, eftersom gellack kommer att följa nagelns rörelser. Gellack förstärker en naturlig nagel, men du kan inte bygga en konstgjord nagel med gellack. Om dina egna naglar inte rör sig under din gellack, kommer gellacken inte att spricka. Om dina naglar sprickar kan du försöka med två lager av topplack för extra styrka, eller du kan lägga en silkförstärkning under din gellack, som då inte kommer att spricka, eftersom naglarna förstärks och därmed inte böjer sig vid slag.
 
Gellack Lifting:
Lyftning är när gellack din gellack lyftas av nagelplattan. För att undvika lifting är det viktigt att du använder Bond och Base gellack så att din gellack får ett bra grepp på nagelplattan.
Om du stöter naglarna hela tiden är naglarna för långa kan du också få lifting av din gellack. Gellack ger naglarna större styrka än vanligt nagellack och gör naglarna starkare, men de bör inte utsättas för stöt, då uppstår lyft av gellacken från nagelplattan. Du kan försöka med två lager topplack, eller göra en silk nägelförstärkning under din gellack.
Om du läggar gellackpå dina nagelband får du också lifting eftersom din nagel växar ut där din gellack har fastnat, lossnar det och lifting kommer att uppstå.
Nagelband är ett lager av hud som omger din nagel och skyddar nageltillväxten från bakterier som kan skada nagelns tillväxt. Nagelband pressas försiktigt tillbaka innan du lägger gellack och alla rester av nagelband skal buffas av. Nagelband består av protein, och protein består av fett, och inga produkter häftar sig vid ett fettlager.
 
Gellack Nagel Biter:
Börja med gellack och om det inte räcker kan du göra en nagelförstärkning med silk, eftersom silk blir helt osynlig på nageln och det finns ingen höjd på nageln, som med akryl och gele.
 
Gellackborstar Gör Ränder:
Se till aldrig att ha gellackborsten, nära din lampa, eller direkt eller indirekt solljus, eftersom ljuset kommer att härda gellacken på borstan och kommar att förstöra den. Typiskt kommer borsten att göra gellackränder, eftersom det finns en del av håren på borsten som härdas genom kontakt med UV-ljus.
 
Gellac Nagel Missfärgning:
Missfärgning med gellack beror på att du inte användar baslack som skyddar mot missfärgning. Denna missfärgning avlägsnas lätt, när nageln är filat lätt i overflatan.
Vanlig missfärgning är typiskt en nagel som blir grön under materialen. Detta beror på att du har tvättat dina händer och byggt konstgjorda naglar medan nageln fortfarande är fuktig. Därför ligger vattnet under naglarna och blir en grönfärgad missfärgning. Denna missfärgning ses ganska ofta och nageln behöver bara växa ut, så missfärgningen försvinner.
Missfärgning kan täckas med nagellack eller gellack.
 
OM GELLACK
Gellack placeras på en förberedd nagelplatta och härdas i Uv eller LED-lampa, där avfallsmaterialen från gellack kommer upp i ytan, som rengörs med en Cleaner. Så naglarna är inte torra, när de är färdiga under lampan, men bara när du torkar med Cleaner eller No Cleanse Top Coat. Med de flesta produkter kan du torka av med Cleaner eller No Cleanse Top Coat och avsluta dina naglar vid ett senare tillfälle.
 
Gellack borttagning:
Ta en Nail Wrap eller Nail Wipe och fukt den med Gellack Remover och sätt den på nageln och täck med nagelfolie. Vänta 10 minuter och skrapa av din gellack med en Pusher & Cleaner. Fila resten försiktigt om det finns mer gellack på nageln. Vi kan rekommendera fingerklämmor eller en Soak Off-maskin för avlägsning av gellack.
 
Gellack Base Coat:
Skyddar mot missfärgning och ger en bättre häftning på nagelplattan.
 
Gellack Bond:
Bond dehydrates nagelplattan och garanterar en bättre häftning av dina produkter.
 
Anti Bakteriell:
Anti Bacterial dödar bakterier och kan användas på naglar och för desinfektion av filar.
 
Användare Handbok:
Se användarhandboken under alla gellackfärger.
 
Bakterier:
Undvik bakterier och använda desinfektion som skydd av både dina händer och dina produkter. Tvätta alltid dina händer och desinficera alltid naglarna innan du bygger konstgjorda naglar. När du har byggt dina naglar, desinficera du alltid dina filer och andra produkter efteråt.
 
Filar och buffert:
Des - färre sandkort som kan vara per. kvadrat cm - des grovare är filen, så 80 grit är en grov fil, 220 grit är en fin fil.
 
Nagelsvamp:
Gellack naglar blir inte svampiga. Svamp är en infektion som smittar, så om du har nagelsvamp, måste du besöka din läkare eller apotek och söka råd.
 
Allergi:
Allergi kan du födas med, och andra bygger upp allergi under åren mot produkter som de antingen intar eller produkter som kommer i hudkontakt. Allergi symptom är vanligtvis rodnad och klåda. Se till att huden inte kommer i kontakt med produkterna under några omständigheter.
När du upplever allergier har produkterna varit i kontakt med huden, eftersom naglar¨na inte andas och består av döda hornlager.
 
Exempel:
Om du har nickelallergi kan du bära hårspännen gjorda av nickel eftersom håret är dött som nageln. Du kan dock inte bära en ring eller örhänge med nickel utan att din allergi uppstår eftersom där är hudkontakt.
Vid allergi, kontakta oss äntligen så att vi kan hjälpa dig med den bästa lösningen för allergiuppkomsten och hur du kan minska dina symtom så snart som möjligt.