B4Beauty´s varelager er brændt og derfor lukket. Vi åbner hurtigst muligt igen.
B4Beautys varulager har brunnit och är stängt. Vi kommer att öppna igen asap.
B4beauty's warehouse has burned and are closed. We will open again asap.

Läs här - Varför håller mina akryl naglar inte | FAQ

Akryl Dip On:
Gjord med akryl, lim och aktivator. Limet borstars på nageln och akryl lyfts över nageln så att limet kan absorbera akrylen och göra den transparent därefter spray med Activator, som härdar akrylen.
Härdningsmetoderna är olika. Men penselsystemet, härdar akryl från indsidan och ut och med Dip On, härdas akryl från utsidan och ind.
Dip On naglar är favorit för nybörjare eftersom det är definitivt det lättaste nagelsystemet.
 
Akrylaktivator:
Activator är en flytande vätska som härdar nagellim och akrylpulver. Dip On-aktivatorn härdar naglarna på sekunder och det är viktigt att du sprayar med aktivatorn när naglarna är färdiga, eftersom aktivatorn är i luften och kan lägga sig på handen som du ännu inte har gjort. När aktivatorn kommar på naglarna kommer det att förstöra din limborste om du använder den ovanpå ett lager av aktivator. När aktivatorn härdar lim penseln och om aktivatorn kommer ner i limet blir limet tjockt och slimigt. Därför räta aldrig färdiga naglar tills du har tvättat dina händer och filat ytan så att du inte förstör ditt nagel lim.
 
Akrylborttagning:
Akrylnaglar kan avlägsnas med aceton. Det är en bra idé och göra uppfyllningar med akryl så att du sparar dina naturliga naglar för att torka ut med aceton varje gång dina naglar tränger in i en kärleksfull hand.
 
Nagelband:
Nagelband är ett lager av hud som omger din nagel och skyddar nageltillväxten av bakterier som kan skada nagelns tillväxt. Nagelband trycks försiktigt tillbaka innan du gör dina konstgjorda naglar, och alla rester av nagelband är filat bort. Nagelband består av protein, och protein består av fett, och inga produkter häfter sig på ett fettlager.
 
Bakterier:
Undvik bakterier och använda desinfektion som skydd av både dina händer och dina produkter. Tvätta alltid dina händer och desinficera alltid naglarna innan du bygger konstgjorda naglar. När du har byggt dina naglar, desinficera du alltid dina filer och andra produkter efteråt.
 
Anti Bakteriell:
Anti Bacterial dödar bakterier och kan användas på naglar och för desinfektion av filer.
 
Gele Nail Prep:
Dödar bakterier på naglarna och rensar nageln i djupet och håller nagels PH-värde. Samtidigt säkerställer Nail Prep en bättre häftning av dina produkter på nagelplattan, eftersom det också dehydrerar nagelplattan.
 
Akrylbond:
Bond uttorkar nagelplattan och gör ytan grov och ger bättra häftning av dina produkter. Om man tittar på nageln i ett förstoringsglas kan man se att ytan är grov, vilket säkerställer att produkterna blir bättre på nageln.
 
Gele Primer:
Primer finns i två versioner:
  • Primer med syra går in i blodet och måste användas med försiktighet enligt bestämmelserna. Primer med syra avfettar naglarna, och samtidigt gör den nagelplattan grov, så att produkterna häftar bättre.
  • Primer utan syra går inte in i blodomloppet. Primer utan syra dehydrerar naglarna så att produkterna häftar bättre.
Nagel Tips:
Nageltippar används för att förlänga den naturliga nageln. Alla tippar är gjorda av ABS-plast, vilket innebär att det är en förstklassig smält plast. Plast är lite flexibel och ger inte naglarnas styrka. Det gör akryl, gel, glassfiber och silk. En nagel tip får inte pressas ner på nageln. En tip som är lite för litet kommer att deformera din naturliga nagel och sitta i spänn, vilket gör att den snabbt går av. Välj alltid ett tip som är lite för stort än det som är lite för litet. Nagel tips faller inte av om de är ordentligt limmade, har rätt storlek och är byggda korrekt med akryl, gel, silk eller glassfiber. Gel kan lyftas av nageltippen om du har glömt och försegla den fria kant  med akryl, eller har glömt och fila tippen innan akryl lägs på.
 
Akryl Topplack:
Akrylnaglar kan  användas med gellack topplack, vilket ger naglarna en fantastisk blank yta. Se till att dina naglar är grova och använd en Gellack topplack över akryl naglarna.
 
Akryl och Nagellack:
Du kan enkelt använda nagellack på dina akrylnaglar. Kom ihåg att använda en acetonfri nagellackfjernare eftersom aceton upplöser akryl.
 
Nagel Biter:
Akryl är stark och är en riktigt bra lösning för nagelbitare.
 
Akryl Naglar med Pensel:
Âr gjord med en pensel som är dobbad i akrylvätska, så doppas den i akrylpulver. Akrylbollen som bildas på borsten placeras på nagelplattan så att du kan forma akrylen. Akrylbollen måste ha konsistens som tuggummi.
 
Akrylborttagning:
Akrylnaglar kan avlägsnas med aceton. Det är en bra idé och göra uppfyllningar med akryl så att du sparar dina naturliga naglar för att torka ut med aceton varje gång dina naglar tränger in i en kärleksfull hand.
 
Akrylborstar:
Akrylborstar ska rengöras efter användning med akryl rengöringsmedel och borstan placeras tillbaka i etuiet så att håren behåller sin form.
 
Problemlösning
 
Akryl Faller Av:
När du gör akryl med en pensel och akryl vätska, måste akrylets konsistens vara som tuggummi. Om akryl är för flytande eller för torr i konsistens, klibbar den inte på nagelplattan och kan lyfta eller falla av. Om nödvändigt lägg det på nageltips först. 
 
Allergi:
Allergi kan du födas med, och andra bygger upp allergi under åren mot produkter som de antingen intar eller produkter som kommer i hudkontakt. Kunstgjorda naglar allergi symptom är vanligtvis rodnad och klåda. Se till att huden inte kommer i kontakt med produkterna under några omständigheter. När du upplever allergier har produkterna varit i kontakt med huden, eftersom naglar och fransar inte andas och består av döda hornlager. 
 
Exempel:
Om du har nickelallergi kan du bära hårspännen gjorda av nickel eftersom håret är dött som nageln. Du kan dock inte bära en ring eller örhänge med nickel utan att din allergi uppstår eftersom där är hudkontakt.
Vid allergi, kontakta oss äntligen så att vi kan hjälpa dig med den bästa lösningen för allergiuppkomsten och hur du kan minska dina symtom så snart som möjligt.