B4Beauty´s varelager er brændt og derfor lukket. Vi åbner hurtigst muligt igen.
B4Beautys varulager har brunnit och är stängt. Vi kommer att öppna igen asap.
B4beauty's warehouse has burned and are closed. We will open again asap.

Läs här - Knäcker din Nagellack och flagnar av | FAQ Nagellack

Här är de vanligaste anledningarna till att ditt nagellack spricker och skalar av sig.
  • När du inte låter nagellacket torka innan du lägger på nästa lager av nagellack eller topplack, kan nagellacket spricka eller avskalas. Det är viktigt att varje lager torkar innan du lägger näste lager av nagellack.
  • När du inte använder baslack och topplack med nagellacket kan det orsaka att nagellacken spricker och skaler av sig eftersom baslack och topplack ger en lång hållbarhet.
  • Enligt Gina Viviano, en känd mani- och pedikyrsekspert intervjuad av Woman's Health, är en full manikyr eller pedikyr bestående av baslack, två lager nagellack och ett lager av topplack inte helt torrt förrän efter ca. 6 timmar, och beroende på vad du gör under denna tid, är det avgörande för hållbarheten.
  • Håll dig undan från vatten i ca. 6 timmar, eftersom vatten kan orsaka att nagellacket spricker eller avskalas. Så ingen dusch, bad eller annat med vatten i 6 timmar.
  • Det bästa sättet att göra en hållbar manikyr eller pedikyr är att måla naglar på kvällen istället för under dagen, eftersom nagellacket får tid och härdas ordentligt under natten och det är lätt på kvällen att undvika vatten på din ny målade naglar.
  • Om dina naglar är för torra och sprickar och kan avlägsnas i flingor finns det tyvärr inget nagellack som kan lösa problemet. Se till att dina naglar får mycket fukt i djupet genom att använda nagelolja och handkräm för att förbättra nagelfuktbalansen.
  • Efter att ha sagt allt detta, så är vi inte lika, och som hudtyper kan vara feta eller torra, kan naglarna också variera, och därför kan vissa ha stor framgång med ett nagellackmärke och en annan vara framgångsrik med ett annat märke av nagellack.